Iedereen kent de ontwikkeling van de telefoons wel, elke jaar komt er een nieuwe versie van een bepaald model uit en dat geeft elke keer weer nieuwe technologieën mee. De ene keer is er een vingerscan, de andere keer is er een gezicht scanner. Zo zijn er elke keer weer nieuwe specificaties. Dit werkt ook met het internet. Inmiddels heeft de glasvezelkabel de OM5 versie. Dit geeft bepaalde voordelen en die wil ik graag even benoemen. Heel spannend is het allemaal niet maar het kan weldegelijk werken op de werkvloer. Je kunt waarschijnlijk prettiger werken met de OM5 verbinding. Het is vooral voor op het werk een goede verbetering, voor thuis moet je niet te snel gaan veranderen als het niet hoeft.

Voordelen met OM5

Een voordeel is de snelheid van het internet. Je kunt steeds gemakkelijker aan het werk als het gaat om e-mails verzenden, bestanden uploaden en downloaden, ook video’s bekijken gaat steeds makkelijker. Kortom, je kunt dus steeds meer doen in kortere tijd, je kunt dus meer mensen helpen.

Ook de stabiliteit krijgt een verbetering, waar er voorheen nog weleens irritaties opkwamen vanwege bepaalde storingen, is dat nu niet meer het geval. De magnetische schokken die soms konden ontstaan zijn nu niet meer schadelijk voor de internetverbinding.

Prettige sfeer

Als de werknemers prettig kunnen werken dan ontstaat er onderling ook een goede sfeer op de werkvloer. In plaats van irritaties over het internet kan er weer gelachen worden terwijl alles gewoon werkt.

Informatie

Als bedrijf ben je vaak geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen als het gaat op het gebied van internet, zeker als je veel met het internet te maken hebt. Het is dus wel even goed om wat meer informatie over de OM5 verbinding te krijgen, want de OM5 verbinding biedt gewoon net even wat meer dan de oudere verbindingen.