Tegenwoordig kan je er niet meer omheen, iedereen speelt Minecraft. Zeuren de kinderen of kleinkinderen er al maanden over dat zij ook mee willen spelen? LEGO Minecraft kopen kan gemakkelijk online.

Vlogger Enzo Knol heeft ervoor gezorgd dat Minecraft een enorme hype werd. Ondertussen heeft de 24 jarige Drentse jongen ruim 1,6 miljoen abonnees op zijn Youtube-kanaal, en heeft hij een eigen beeld in Madame Tussauds. Sinds 9 juni 2013 maakt hij al video’s. Elke dag komt er om 16:00 een vlog uit over zijn dag en om 19:00 verschijnt er standaard een Minecraft video.

Minecraft kopen – Knolpower

Enzo Knol helpt kinderen bij het vormen van hun eigen Minecraft wereld. Zo kunnen zij het Knolpower Texture Pack downloaden. Met dit pakket kunnen kinderen bepaalde texturen, objecten en menu’s veranderen in Enzo Knol’s welbekende ‘’Knolpower-stijl.’’ Ook kunnen zij de Enzo Knol survival map downloaden. Met deze map kunnen de kinderen in dezelfde wereld als Enzo Knol in zijn video’s spelen.

Geschiedenis Minecraft kopen

Minecraft is in 2011 gelanceerd als online computerspel. Het unieke aan Minecraft was dat het spel geen doel had, in tegenstelling tot veel andere spellen. Je kon ontdekkingen doen en alles bouwen wat je maar wilde om te overleven. Door het succes van Minecraft besloot LEGO een eigen draai aan het spel te geven. In 2014 is er een serie van LEGO Minecraft uitgekomen. Hoofdrol in de serie is het karakter Steve. Met Steve creëer je je eigen landschap met speciale blokken, lava, water en grotten.

Bij ASK Bricks24.nl is Minecraft kopen zo geregeld. Je bestelt alles makkelijk en snel online. Vindt naast Minecraft andere LEGO en DUPLO series online. Van LEGO Nexo Knights, LEGO Ninjago tot LEGO Exclusive je vindt alles in de webshop. Neem een kijkje om jouw ideale LEGO spel te vinden, of neem contact op met een van de medewerkers voor meer informatie.