Modetrends zijn niet altijd naar iedereen zijn smaak, maar de afgelopen jaren hebben een aantal hele vreemde modetrends de revue gepasseerd. Allereerst is er de laatste tijd vaak met metaal gewerkt als materiaal om bijvoorbeeld jurken te maken. Dit waren de meest bijzondere, maar aparte jurkjes. Wat we vooral in de jaren tachtig zagen waren de gekleurde pakjes met de meest raarste kleuren beenwarmers die dan over de schoen geschoven werden. De meest raarste fluorerende kleuren kwam je in deze tijd tegen.

Rado horloge
Horloges worden steeds populairder zoals van het merk Rado. Waar horloges vroeger vooral door mannen gedragen werden en vooral functioneel gebruikt werden om de tijd te bekijken worden horloges zoals die van Rado nu ook als mode-item gezien en gedragen. Er komen steeds meer bijzondere kleuren en soorten op de markt waaruit gekozen kan worden. Op deze manier kan je nog meer opvallen met jouw horloge!
Rado
Korsetten bij mannen
Als je in de 18e of 19e eeuw leefde was het niet gek om als man een korset te dragen. Op deze manier konden de mannen de kleinste jasjes of broeken aan doen. Verder zagen we in de 15e eeuw veel dat vrouwen hun gehele wenkbrauwen lieten weghalen, zo kan je dit ook zien bij het beroemde schilderij van Mona Lisa, ook zij heeft geen wenkbrauwen over. Pruiken die gepoederd waren, waren ook in de mode vooral in de zeventiende eeuw. Dit zien we ook terug bij aristocraten die Frans waren in bijvoorbeeld films als Marie Antoinette. Eyeliner werd vroeger niet alleen gebruikt om jezelf mooi te maken, maar ook om de felle zon in de ogen te verminderen. Zwarte eyeliner op de ogen en wenkbrauwen scheen hiervoor te werken. Verder waren de maskers die je nu bijvoorbeeld bij popgroep De Kraaien ziet in de zeventiende eeuw in, vooral artsen droegen deze vogelmaskers zodat zij geen lucht inademden die hen kon besmetten met de pest.