Vaak wordt er gezegd dat werk en privé gescheiden moeten zijn. Maar op één of andere manier wordt er met een bedrijfsuitjes altijd een uitzondering gemaakt. Ineens gaat iedereen met elkaar om alsof ze elkaars beste vrienden zijn. En eerlijk? Voor die ene keer in het jaar is het ook best leuk om met je collega’s, onder het genot van een glas wijn, te praten alsof het je beste vrienden zijn. Maar het idee mag dan nog zo leuk zijn. De uitvoering vraagt altijd wat meer werk. Al kan ik je wel alvast één goede optie geven. Ga in  Utrecht bowlen. Gegarandeerd een avond plezier en er zal zeker nog weken gepraat worden over de uitschieters naar boven maar vooral naar beneden.

Wie regelt wat?

Hoe groter het bedrijf, hoe lastiger de organisatie van een bedrijfsuitje. Dit geldt al bij het prikken van een datum. Er zal waarschijnlijk geen datum komen waarop iedereen kan. Maak daarom gebruik van een datumplanner, en kies de datum waarop de meeste mensen kunnen. Nadat het budget bepaalt is door het bestuur is het tijd om de activiteit te bepalen. Het is natuurlijk lastig om een activiteit te vinden die iedereen even leuk vindt. Om het je niet te erg aan te trekken is het belangrijk om te weten dat het bovenal om de gezelligheid gaat. Als je collega’s het leuk hebben met elkaar maakt het niet echt uit wat de activiteit is. Nu moet ik wel zeggen dat in Utrecht bowlen waarschijnlijk bij velen wel in goede aarde zal vallen.

De laatste dingen

Als er is besloten om in Utrecht bowlen moeten enkel op het laatste moment nog wat dingetjes geregeld worden. Vaak regelen collega’s onderling wel dat zij met elkaar meerijden. Maar misschien is het wel leuk om een presentje aan het bestuur te geven als bedankje voor het leuke bedrijfsuitje. Als je de laatste dingen hebt geregeld kun je niks anders meer dan genieten van je collega’s en samen in Utrecht bowlen.